Mazıdağı Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://mazidagihem.meb.k12.tr
Adres : Poyraz Mahallesi , Sanayi Sitesi Karşısı Mazıdağı/MARDİN
VİZYON : VİZYONUMUZ • Eğitim,öğretim ve araştırma kalitesi ileTürkiye ve dünyada tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden,katılımcıvepaylaşımcıbiryönetime sahip; • Geleneksel sanatımızın özünü koruyarak çağdaş,kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan;Evrensel değerlere saygılı,t oplam kalite ilkelerini benimsemiş,sürekli gelişen; • Türkiyeve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulanalanlarda kendi işbaşarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen; bir merkez olmaktır.
MİSYON : MİSYONUMUZ • Türk MilliEğitiminin veYaygın Eğitimin amaçları doğrultusunda; bütün kursiyerlerin ülkesiniseven,Cumhuriyete, Atatürk ilke ve i nkilaplarına sahip çıkan,bilimsel, akılcı düşünüp, problemlerini çözme becerisi kazanan, toplumu oluşturan bireylerin birbütünlük içerisinde yaşayacağına inanan, ürettiklerihizmet veürünlerden geçiminisağlayıp, yerel,bölgeselveulusal ekonomiye katkı sağlayabilen, teknolojinin insanlara hizmet verebilen bir araç olduğuna inanıp, amaçlarına ulaşmada yeterliçabayıgösterebilen, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ve davranışlar kazandırmak içinvarız. • Eğitimimizdil,din,ırk vecinsiyet ayrımı gözetmeksizin, ferdin vetoplumun ihtiyaçlarına göre,bireysel yetenekler doğrultusunda, teknolojik gelişmeleri takipe Derek eğitimveöğretime uygun heryerde süreklilik içinde devam etmektedir.
BAŞARILAR : 2009 - 2010 Öğretim Yılı ANA - KIZ OKULDAYIZ okuma yazma kampanyası bilgi ve genel kültür yarışması Mardin İl Üçüncüsü

Öğretim Şekli :tam gün - tam yıl
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : Kurumumuz İlçe Merkezinde Karşıyaka Mahallesi Camii Caddesi No.27 adresinde Sanayi Sitesinin hemen yan tarafındadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : merkez